недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Поцрвене Собинска река во Врање

reka-crvena

Последни вести

Водата во Собинска река во Врање, изминатиот викенд била црвена, па ги уплашила и вознемирила жителите.

Поради неодговорното однесување на жителите на Врање, кои со години наназад фрлаат градежен и комунален отпад во реката, Собинска река станала отпад.

 

Најчитани вести