Македонија

Почувствуван слаб земјотрес во околината на Скопје

Почувствуван слаб земјотрес во околината на Скопје

Според Европско медитеранскиот сеизмолошки центар епицентарот на земјотресот бил на пет километри источно од Скопје на длабочина од еден километар.