Македонија

Почувствуван земјотрес во јужните делови на Македонија

Почувствуван земјотрес во јужните делови на Македонија

Земјотресот, како што информираат од Сеиозмолошката опсерваторија, се случил во 02 и 25 минути со Рихтерова локална магнитуда од 3 степени, а епицентарот се наоѓа во соседна Република Грција.