Крими хроника

Под закана со пиштол украл 100.000 денари од обожувалница

Под закана со пиштол украл 100.000 денари од обожувалница

На улицата Христо Татарчев во Скопје, во спортската обложилница „Бет Сити Балкан“ непознат сторител и се заканил на вработената со пиштол и украл 100.000 денари од касата.

Кражбата се случила во неделата во 20.35 часот, а МВР соопшти дека сè уште го бара насилникот со пиштол.