недела, 26 март 2017  |  Вести денес: 26

Подароци од Груевски за најсреќниот верник во Гостивар

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски за денешниот празник Водици беше во Гостивар. Тој присуствуваше на чинот на положување на Светиот крст во водите на реката Вардар.

gruevski-gostivar5vodici-640x360

Поврзани вести

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски за денешниот празник Водици беше во Гостивар. Тој присуствуваше на чинот на положување на Светиот крст во водите на реката Вардар.

gruevski-gostivar4-640x360

По прв пат светиот крст е во рацете на Горан Божиновски кој по истиот скокаше во осветените води на Вардар во Гостивар.

gruevski-gostivar-3vodici-640x360

На среќниот Горан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски кој присуствуваше на манифестацијата му подари икона на која е претставен Ангелот од Курбиново и лап-топ компјутер.

gruevski-gostivar-vodici1

Најчитани вести