Македонија

Поддршка за силна Mакедонија и од Кочани (ФОТО)

Поддршка за силна Mакедонија и од Кочани (ФОТО)

Голем број граѓани изразуваат поддршка за вечерашниот народен собир. И кочанчани се подготвуваат да и дадат поддршка на владејачката политика и владините реформи.

Неколку часа пред големиот собир, огромен број луѓе од Кочани се подготвуваат да се упатат кон Скопје и да ја дадат својата поддршка за силна Mакедонија.

kocani2

Големиот народен собир започнува денес во 20 часот пред македонското Собрание.

kocani3

Собирот треба да испрати порака за борба за стабилна, силна и економски развиена Македонија, да не се дозволи заради ниту еден личен или партиски интерес државата да биде втурната во правец кој ќе е на штета на секој еден граѓанин на Македонија.

kocani4