петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Поддршка за вечерашниот масовен народен собир и од Виница

vinica4

Последни вести

Огромна народна поддршка за вечерашниот масовен народен собир пристигнува и од Виница.

Големиот народен собир насловен: МАКЕДОНИЈА СИЛНА, започнува денеска во 20 часот, пред Собранието на Република Македонија

vinica

vinica1

vinica2

vinica3\

vinica5

vinica6

Најчитани вести