Политика

Поддршка за Груевски и ВМРО-ДПМНЕ и од германскиот пратеник Мартин Хубер

Поддршка за Груевски и ВМРО-ДПМНЕ и од германскиот пратеник Мартин Хубер
Поддршка преку видео обраќање за ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“ вечерва на митингот во Велес даде и германскиот пратеник Мартин Хубер од германскиот парламент.

Хубер му посака голема победа на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и коалицијата „За подобра Македонија“.