вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 36

ПОДЕМ: Со лаги и манипулации не се добива доверба од граѓаните (BИДЕО)

Граѓаните на Република Македонија на 24-ти Април ќе стават крај на манипулантите и на деструктивната политика на СДСМ, посочи генералниот секретар на партијата.

ПОДЕМ: Со лаги и манипулации не се добива доверба од граѓаните

ПОДЕМ: Со лаги и манипулации не се добива доверба од граѓаните

Поврзани вести

ПОДЕМ го поздравува постигнатиот договор помеѓу четирите политички партии од клубот на пратеници со кој ќе се стави крај на политичката криза во Република Македонија, но многу поважно е тоа дека ова е почетокот на крајот на агонијата во која СДСМ ја втурна државата, истакна денес генералниот секретар на партијата Драган Димески.

-ПОДЕМ го истакнува своето жалење што цената на овој договор е СДСМ повторно да влезе во владата со свои министри без поддршката од граѓаните, со конструкции и манипулации. Уште еднаш се потврдија манипулацииите кои ги прави СДСМ и со изборот на кадри за министри за кои претходно це

Најчитани вести