Магазин

Подгответе вкусен пица колач

Подгответе вкусен пица колач

Доколку ви е здодеано од класичната пица, еве ви еден интересен и иновативен рецепт за пица колач.

Потребен ви е сад, за моделирање на торта, на кој што се вади дното.Потоа исечете тесто за пица користејќи го дното како модел. Ставете прво еден круг тесто. Потоа нафилувајте со сос од домат, кулен и кашкавал. Редете ги состојките како да е торта, и на врвот ставете повторно кашкавал и кулен.

1

2

3

5