петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Поднесување на годишна даночна пријава до утре

danocna-prijava (1)

Последни вести

Рокот истекува денеска, но со оглед дека недела е неработен ден, пријави во Управата за јавни приходи ќе се поднесуваат и утре.

До петок 330.737 граѓани веќе ја исполниле обврската за поднесување годишна даночна пријава до УЈП, од кои 1.575 ја искористиле можноста за пријавување на приходите преку електронските даночни сервиси.

Најчитани вести