Магазин

Погледнете ги 50-те најубави жени на сите времиња

Погледнете ги 50-те најубави жени на сите времиња

Погледнете го видеото кое што го направи уметникот Ричард Кејтс во кое што ги прикажа 50-те најубави жени на сите времиња.

Во ова видео по хронолошки ред според времето во кое што живееле се појавуваат Грета Гарбо, Кетрин Хепберн… Наоми Ватс, Кетрин Зета Џонс, Пенелопе Круз, Анџелина Џоли…