среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 17

Погледнете какво време не’ очекува во февруари

Winter-Weather-Forecast-940x545

Последни вести

По снегот и рекордно ниските температури овој месец. како и претходниот, во Февруари ќе имаме од се по нешто. Во одредени денови ќе биде кочан, со ниски утрински температури и снег, а други денови ќе има сонце и температурите ќе бидат до 12 степени, што е невообичаено за овој период од годината.

Ова е временската за цел месец:

Најчитани вести