Македонија

Погледнете кога доаѓа снегот

Погледнете кога доаѓа снегот

Снегот, најверојатно, во скопската котлина ќе дојде во јануари.

Се очекува снег да има и за бадниковата вечер.

Но, со оглед на температурите, не се очекува тој да се задржи и да формира снежна покривка.

sneeeeg