петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 0

Погледнете кои делови од Скопје утре ќе бидат без струја

Поради изведување технички зафати во електро мрежата утре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците во Центар, Сарај, Кисела Вода, Аеродром, Карпош и Чаир.

106178668

Поврзани вести

Без електрична енергија од 08:30 до 15:00 часот ќе останат корисниците од ул. Даме Груев  бр.36, од 09:15 до 15:00 часот  корисниците од село Семениште, од 08:00 до 11:00 часот фирмите во кругот на  поранешна Стаклара, од 11:00 до 15:00 часот  корисниците од ул. Тодор Чангов подулици: 51, 53, 55, 57, 59, од 08:30 до 11:00 часот корисниците на ул. Горно Лисиче во близина на школо Гоце Делчев, од 11:00 до 15:00 часот  корисниците од ул. Ангел Димовски бр. 8, од 09:00 до 10:00 часот  корисниците од село Злокуќани, од 12:30 до 14:30 часот  корисниците од ул. Малешевска подулица 1, од 11:00 до 13:00 часот  корисниците на ул. Трета Македонска Бригада и од 08:30 до 15:30 часот  корисниците од Породилно ЧАИР, Серава, Чешка Болница.

Најчитани вести