Магазин

Погледнете го новиот видео спот на Адел

Погледнете го новиот видео спот на Адел

Адел ги воодушеви нејзините обожаватели откако го објави новиот видео спот за нејзниот најнови сингл, насловен „Hallo“.

Станува збор за црно-бел видео спот во кој таа влегува во куќата од нејзиното минато и ги трга прекривките од мебелот во едно мошне носталгично окружување.

Објавувањето на овој видео спот предизвика низа бурни ракции на социјалните мрежи. Погледнете го видеото.