Магазин

Погледнете што се појадува во светот…

Погледнете што се појадува во светот…
Погледнете што се појадува во светот...

Кросани и кафе, сланина и палачинки, овошна салата, овесна каша, ориз и зеленчук, бели печива, јајца и колбаси…
Погледнете што се нуди за појадок во различни краишта на светот и размислете дали тоа е подобро од парче леб со ајвар и биено сиренце.