Балкан

Погребан човекот кој изврши масакр на свадба

Погребан човекот кој изврши масакр на свадба

Убиецот кој направи масакр на свадба во Србија, Раде Шефер денеска е погребан.

Имено, тој на свадбата на неговиот син ги уби снаата и нејзините родители, бидејќи невестата не му се допаѓала.

По убиството, и тој беше застрелан во самоодбрана.