Магазин

ВИДЕО: Како до појак Ви-Фи сигнал во вашиот дом?

ВИДЕО: Како до појак Ви-Фи сигнал во вашиот дом?

Како до појак Ви-Фи сигнал во вашиот дом? Ви-Фи, Wireless-Fidelity (IEEE 802.11) е безжична мрежа каде податоците меѓу два или повеќе сметачи се пренесуваат со помош на радио фрекфенција и одговарачки антени.

Најчесто се користи во LAN мрежите (WLAN), но нуди и безжичен пристап кон WAN мрежата.

Лошиот Ви-Фи сигнал во вашиот дом може да ви зададе вистински главоболки, но за среќа постои мошне едноставен трик за појак сигнал.

Потребни ви се…