четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 2

Покажете ја вашата хуманост за младата Анастасија

humanost1

Последни вести

Во сообраќајна несреќа, 21 годишна млада студентка се здоби со тешки телесни повреди. Моментално, после една тешка операција во исчекување е на уште една, уште покомплицирана, за која се потребни најмалку 10000 евра.

Операцијата треба да се изведе во Систина.

Покажете ја вашата хуманост на дело и помогнете на еден млад живот.

Сметката на која може да се уплаќа е:

200002637936817 Stopanska Banka AD Skopje

на име Анастасија Ивановска

Најчитани вести