Македонија,Крими хроника

Полицијата исели 70 лица противправно населени крај Вардар

Полицијата исели 70 лица противправно населени крај Вардар

Полицијата вчера спроведе акција со цел иселување на лица кои биле противправно населени во близина на манастирот „Св. Ѓорѓија“ во непосредна близина на Кејот на Вардар.

На лице место биле затекнати и отстранети  70  лица.