четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Полицијата одржа советување за заштита од кражби

2016-06-22 14.15.35

Последни вести

Во урбаната заедница Ново Лисиче, Одделението за превенција од СВР – Скопје одржа советување за граѓаните, со цел да им даде совети како да се заштитат од кражби во домот во летниот период, како и заштита од џебни кражби и кражби во автомобил.

Советувањата ќе продолжат и во иднина, а граѓаните навреме ќе бидат известени за нивното одржување.

Најчитани вести