Македонија

Полицијата во Албанија ги бара родителите на Агнеса од Македонија

Полицијата во Албанија ги бара родителите на Агнеса од Македонија

Полицијата во Албанија ја пронашла седумгодишната Агнеса Ајроли од Македонија, која од нејзините родители била пријавена за исчезната.

Крајбрежната полиција на Албанија извести дека девојчето е однесено и сместено во камп на поморските сили во близина на Драч и преку медиумите ги замолува родителите да дојдат по детето.