недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 41

Полицијта уапси маж на поменот на Јелана

Пред приведувањето полицијата пришла на странецот и барала да објасни кој е, на што тој рекол дека е пријател на Јелена. На ова реагирал нејзиниот сопруг Зоран.

Полицијта уапси маж на поменот на Јелана

Полицијта уапси маж на поменот на Јелана

Поврзани вести

Полицијата привела непознат маж на 40 дневниот помен на пејачката Јелена, но се уште останува дилемата дали тој навистина е убиецот. Пред приведувањето полицијата пришла на странецот и барала да објасни кој е, на што тој рекол дека е пријател на Јелена.  На ова реагирал нејзиниот сопруг Зоран.

-Ја знам Јелена од нејзината 17 година, а овој човек досега го немам видено – рекол на присутните Зоран.

ubiec4

Присутните велат дека пред приведувањето, непознатито маж се свртел кон новинарите и рекол-Ваква личност да се изгуби, тоа е страшно…

ubiec5

Најчитани вести