вторник, 29 ноември 2016  |  Вести денес: 33

Анкети

Дали новите цени на цигарите ќе го намалат бројот на пушачи?

  • Не (80%, 3.003 Votes)
  • да (15%, 560 Votes)
  • Незнам (5%, 185 Votes)

Total Voters: 3.748

Start Date: вторник, 1 март 2016 @ 10:20
End Date: No Expiry

Најчитани вести