Македонија

Половина Скопје без струја, дефектот брзо ќе биде отстранет

Половина Скопје без струја, дефектот брзо ќе биде отстранет

Поради експлозија во трафостаницата Водно-Козле, повеќе скопски населби останаа без струја.

Според инфорамциите, без струја се жителите на Водно, Козле, Карпош 1 и 2, Капиштец, Тафталиџе и Црниче.

Најавено е дека дефектот брзо ќе биде отстранет.