Македонија

Помогнете: Донирајте за транспорт на телото на загинатиот Македонец во Шпанија

Помогнете: Донирајте за транспорт на телото на загинатиот Македонец во Шпанија

Триесет и три годишниот Сашко Коцев од штипско Ново Село минатата недела загинал во бизарна сообраќајна несреќа во Валенсија, Шпанија.

Според информациите објавени од ТВ Стар близок другар го прегазил Сашко додека се враќал во рикверц со товарно возило.

Отворен е број на ВИП за донации на кој сите правни и физички лица може да донираат за да се транспортира неговото тело од Шпанија во Штип.

Бројот за донации е 077 143 600 САМО ЗА КОРИСНИЦИ НА ВИП

Цената на повик 100 денари + ДДВ (118 денари)

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ !