недела, 26 март 2017  |  Вести денес: 26

Со помош на крвната група одберете го идеалниот партнер

blood_krv_shutter

Последни вести

Јапонците веруваат дека крвната група има врска со карактерот, па така според нив секоја крвна група има својствени особини кои имаат влијание врз однесувањето на личностите.

Тие сметаат дека крвната група има влијание врз животот, работата и емоциите.

Така на пример луѓето со крвна група А се обично перфекционисти, но и претерано нервозни, додека оние со крвна група Б се весели, ексцентрични, но и себични. Оние кои спаѓаат во крвната група АБ се мистериозни и непредвидливи, но и уметнички души, а оние со нулта крвна група се дарежливи, но и тврдоглави.

Група А

+ Одговорни, креативни, емотивни

-Тврдоглави, напнати, нервозни

Група Б

+Самостојни, активни, креативни

-Себични, непредвидливи, неодговорни

Група АБ

+Смирени, рационални

-Неодлучни, заборавени

Група 0

+Друштвени, племенити, несебични

-Љубоморни, тврдоглави, арогантни

Најчитани вести