вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Помош за поплавените од Пелагонија

poplavi-pelagonija.gif-500

Последни вести

Здружението „Уметност на живеењето“ (Art of living) ги повикува граѓаните да се придружат на нивниот карван и денеска заедно со нив да достават хуманитарна помош во поплавените подрачја во Пелагонија.

Во текот на минатата недела Здружението организираше хуманитарна акција „Биди хуман за Македонија“. Собраната помош од граѓаните и компаниите денеска ќе им биде доставена на жителите на погодените подрачја.

Карванот на Здружението тргнува во 9:30 часот од пред Олимпискиот базен во Скопје

Најчитани вести