четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 0

До понеделник е рокот за поднесување за субвенции за земјоделски површини од 10 до 50 хектари

В понеделник (31 октомври) истекува рокот за поднесување барања за директни плаќања за дополнителни директни плаќања од подмерка 1.1 за обработлива земјоделска површина со големина од 10 до 50 хектари, соопшти денеска Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

хектари

Поврзани вести

Барањата се поднесуваат во писарницата на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, лично или пошта. Образецот за поднесување на барањата како и потребната документација може да се подигне во Агенцијата или да се преземе од веб страната: www.ipardpa.gov.mk, во полето „Директни плаќања 2016“ – „Обрасци“

Најчитани вести