вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 52

Понеделник неработен ден за сите граѓани

Македонија денеска го слави Илинден

Македонија денеска го слави Илинден

Последни вести

25.мај, понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопштуваат од Министерството за труд и социјална политика.

 

На 24. мај, недела е  „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители, а 25. мај, понеделник е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот.

Најчитани вести