вторник, 27 јуни 2017  |  Вести денес: 54

Понеделник неработен за сите граѓани

неработен ден

Последни вести

Денот на Македонската револуционерна борба, 23 Октомври (недела), односно 24 октомври 2016 година (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Најчитани вести