Македонија

Попладне едночасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Попладне едночасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Патниот правец Кичево – Охрид, на Пресека кај Врбјани, денеска од 14 до 16 часот ќе биде затворен за сообраќај за сите видови моторни возила.

Сообраќајот ќе биде комплетно запрен поради извршување градежни работи односно минирање, соопшти АМСМ.