четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

Попладне едночасовен прекин на сообраќајот на патот Охрид – Кичево

patista500

Последни вести

На патниот правец А2е Охрид-Кичево, делница Пресека-Врбјани во период од 15.00-16.00 часот ќе се изведуваат градежни работи на патот –  (минирање).

Како што соопштуваат од ЈП Македонија пат во тој период делницата ќе биде затворена за секаков вид на сообраќај.

 

 

Најчитани вести