Македонија

Попладне прекин на сообраќајот кај патот Пресека – Врбјани

Попладне прекин на сообраќајот кај патот Пресека – Врбјани

На патниот правец А2Е Охрид – Кичево, делница Пресека – Врбјани, денеска попладне од 15 до 16 часот ќе се изведуваат градежни работи со минирање.

Во тој период делницата ќе биде затворена за секаков вид сообраќај, соопшти Автомото сојузот на Македонија