недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 10

Попладнево ДИК ќе одржи седница

dik

Поврзани вести

Државната изборна комисија, денес треба да ја оддржи четириесеттата на која ќе биде разгледан извештајот за обработени пријави за гласање на државјани на Република Македонија со привремена работа или престој во странство за гласање во ДКП на Р.М (заклучно со 09.05.2016).

Исто така, ДИК ќе го разгледа и Извештајот од јавниот увид во избирачкиот список за предвремените парламентарни избори за пратеници во Собранието на Р. Македонија на 5 ти Јуни 2016 година ( заклучно со 09.05.2016 година).

 

Најчитани вести