недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

Попладнево ДИК ќе одржи седница

Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе го разгледа Извештајот од јавниот увид во Избирачкиот список за предвремените парламентарни избори заклучно со 8 мај 2016 година.

dik

Поврзани вести

Државната изборна комисија попладнево ќе одржи седница на која ќе го разгледа Извештајот од јавниот увид во Избирачкиот список за предвремените парламентарни избори заклучно со 8 мај 2016 година.

На дневен ред на е и Извештајот за обработени пријави за гласање на државјани на Република Македонија со привремена работа или престој во странство за гласање во дипломатско конзуларните претставништва на РМ заклучно со 7 мај 2016 година.

Најчитани вести