Македонија,Политика

Попоски го посети реканскиот крај

Попоски го посети реканскиот крај

Во продолжение на денешните активности, носителот на кандидатската листа за пратеници на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, Никола Попоски ги посети селата Скудриње, Ростуше и Жировница.

На средбите со жителите на овие рекански села, Попоски ги истакна реализираните проекти на Владата на Република Македонија во овој крај за периодот 2006-2014 и дополнително ги претстави приоритетите на ВМРО-ДПМНЕ во областа на земјоделството и предвидените идни вложувања во патната инфрастеуктура за наредниот четиригодишен период.

IMG_2427-1000Zir