Политика

Попоски: На 11 декември ќе решиме дали ќе имаме силна Македонија или Македонија со свиткана кичма (ВИДЕО)

Попоски: На 11 декември ќе решиме дали ќе имаме силна Македонија или Македонија со свиткана кичма (ВИДЕО)

Луѓе од калибарот на Заев, Рада и Стево, професионални профитер се водат од една водилка- да се врзат за фотелја. Мислат дека не ги знаеме, истакна Никола Попоски, носителот на кандидатската листа во првата изборна единица, на вечерашниот голем митинг во Скопје.

-Мораме заедно да се избориме, а за успех во таа борба вие, народот сте најдобриот гарант. Вие знаете кој гради, а кој руши, кој отвора, а кој затвора работни места, кој гради патишта и иднина… Ние во секоја одлука сме го сакале најдоброто за нашата земја, за народот.

На 11 декември, додаде Попоски, ќе решиме дали ќе имаме силна Македонија или Македонија со свиткана кичма.