Македонија

Попоски на подготвителен министерски состанок за самитот Париз-Балкан 2016

Попоски на подготвителен министерски состанок за самитот Париз-Балкан 2016

Како што соопшти МНР, на маргините на состанокот ЗБ6, шефот на македонската дипломатија Попоски ќе оствари повеќе билатерални средби.