сабота, 26 ноември 2016  |  Вести денес: 29

Попоски и Тодоров станаа вицепремиери

Попоски и Тодоров се именувани за заменици на премиерот Емил Димитриев.

vicepremieri5

Последни вести

Министерот за здравство, Никола Тодоров и министерот за надворешни работи, Никола Попоски добија уште една функција.

Како што е објавено на веб страната на македонската Влада, покрај тоа што се министри, тие се именувани за заменици на премиерот Емил Димитриев, односно сега ќе ја извршуваат вицепремиерската функција.

Најчитани вести