Македонија,Политика

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ и понатаму ќе ги поддржува сите граѓани на Македонија

Попоски: ВМРО-ДПМНЕ  и понатаму ќе ги поддржува сите граѓани на Македонија

Министерот за надворешни работи и носител на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата за ИЕ 6, Никола Попоски денеска се обрати пред жителите на Маврово – Ростуше.

Тој ги истакна проектите кои се внесени во програмата, а кои ќе придонесат за зголемување на квалитетот на живеење во живописниот рекански крај.

Меѓу другото Попоски напомена дека ВМРО-ДПМНЕ и понатаму ќе продолжи со силно темпо на работа и ќе ги поддржува сите граѓани на Македонија.