Македонија

Попоски во посета на Холандија, актуелниот претседавач со ЕУ

Попоски во посета на Холандија, актуелниот претседавач со ЕУ

Попоски, како што информира македонското МНР, ќе има средби со шефот на дипломатијата на Холандија, Берт Коендерс, со претседателот и членови на комисијата за ЕУ во  холандскиот Парламент, како и со раководството на Институтот за надворешни работи во Клингендал, каде што ќе одржи предавање пред студентите.