четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 8

Попоски: Вработување за најдобрите студенти

Во делот на младите програмата е посветена на две целини. Првата се однесува на спортот, а втората на вработувања, истакна денес по средбата со младите Никола Попоски, носител на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 1.

попоски

Поврзани вести

-Имаме предвидено изградба на нов затворен базен во Скопје, фитнес зона и 15 баскет игралишта. Во делот на вработувањето предвидени се вработувања на 100-те најдобри студенти од додипломски студии, предвидено е кредитирање за самовработување на млади лица, а имаме и посебна програма за кредитирање на претпријатија кои ќе вработуваат млади лица до 29 години, потенцираше Попоски.

Најчитани вести