Македонија

Поповски: Дали сме свесни какви последици предизвика Заев? (ВИДЕО)

Поповски: Дали сме свесни какви последици предизвика Заев? (ВИДЕО)

Деканот на Воената академија Орце Поповски во изјава за ТВ Сител зборува за последиците кои ги предизвика Зоран Заев со објавувањето на податоците на агентото на израелските безбедносни служби.