Македонија

Попуштија мостовите на Брегалница, еве каде сообраќајот e во прекин

Попуштија мостовите на Брегалница, еве каде сообраќајот e во прекин

Сообраќајот на пат.правци Кочани – Зрновци и Трботивиште-Разловци е во прекин поради попуштање на мостовите  на р. Брегалница.