Македонија

Поради дефект без вода жителите на некоклку скопски села

Поради дефект без вода жителите на некоклку скопски села

Поради дефект на водоводната мрежа во скопското село Сарај без вода ќе останат неколку села во околината.

Од Јавното претпријатие Водовод и Канализација поради дефект ан оррлица на улицата 12 број 110 во Сарај без водоснабдување ќе останат корисниците од населените места Грчец, Глумово, Шишево, Горна и Долна Матка  од 10:30 часот  па се до санирање на дефектот.