недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 10

Поради овој детаљ сите му се смеат на сопругот на Северина

По објавувањето на фотографијата, следуваа лавина коментари, при што Северија доби бројни комплименти, а Игор, потсмев.

Поради овој детаљ сите му се смеат на сопругот на Северина

Поради овој детаљ сите му се смеат на сопругот на Северина

Последни вести

Семејството Којиќ уживаше во Македонија неколку денови, за што Северина објави и неколку фотогрфии на социјалните мрежи. Изгледот на Северина сите го фалат, што не би можело да се каже и за нејзиниот сопруг.

Семејството присуствуваше и на една венчавка во Скопје, а Северина објавила и фотографија од настанот.

По објавувањето на фотографијата, следуваа лавина коментари, при што Северија доби бројни комплименти, а Игор, потсмев.

Имено, Игор е фотографиран со бели панталони кои се малку пократки од тоа што би требало да бидат, а тоа за многумина беше повод да коментираат дека тој облекол детски панталони.

Најчитани вести