Македонија

Поради технички дефект телефонската линија „192“ во прекин

Поради технички дефект телефонската линија „192“ во прекин

Поради технички дефект бесплатната телефонска линија “192“, е во прекин, и во моментов се работи на отстранување на истиот.

Од МВР информираат дека до отстранувањето на дефектот граѓаните можат, доколку имаат потреба, да се јавуваат на телефонските броеви на полициските станици коишто се објавени на веб страницата на Министерствтото – www.moi.gov.mk