Македонија

Поради уличен дефект утре без вода корисниците од Ново Маало

Поради уличен дефект утре без вода корисниците од Ново Маало

По известувањето добиено од ЈП Водовод и Канализација, Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека  утре поради уличен дефект од Ф-6/4 на ул.Светозар Марковиќ бр.60 во населба Ново Маало-Центар , без водоснабдување од 08:00 ќе останат корисниците од населба Ново Маало  до санирање на дефектот.(општина Центар)